Menstruační ritál

19.02.2016 18:00

Menstruační rituál

Ženy, matky, sestřičky, pojďme se spojit, sejít, pobýt na krásném místě v přírodě – na „kopci laskavosti“ (jak ho nazval jeden vážený mnich:)

Najít si čas pro SEBE a projít si společně v bezpečném, láskyplném ženském kruhu menstruačním rituálem.

 

Menstruace je důležitá součást každé ženy. Žena svůj život žije v cyklech dle svého menstruačního cyklu, nikoliv lineárně jako muži. Proto je důležité, aby žena porozuměla řeci svého těla, svému menstruačnímu cyklu a plně přijala menstruaci jako součást sebe samé. Žena se každý měsíc s každou menstruací znovu "rodí" a znovu "umírá". Mění se v dívku, matku, kouzelnici a babu. Menstruační rituál je iniciační rituál přijetí své menstruace jako mocného nástroje každé ženy, přerod dítěte v dospělou ženu.

Během rituálu budeme společně pracovat prostřednictvím bytí v přítomnosti, sdílení příběhů, zpěvu, dechu, masáží, motlitby, malování…..

Kdy: pátek 19.2.2016 - neděle 21.2.2016 (příjezd v odpoledních/večerních hodinách, nejlépe do 20:00)

Kde: kopec „Rabouň“ - polosamota 4 km od Luže (autem z Prahy pokud máte dálniční známku tak na Hradec Králové, před HK odbočit na Pardubice, Chrudim, Chrast, Luže)

Rituál se bude konat v krásném starém statku, obklopeném lesem, loukou a říčkou. Státek má uzavřený dvůr, takže budeme v bezpečí….:)

Ubytování: bude k dispozici jeden oddělený pokoj pro ty, kdo potřebují více soukromí, dále spaní v meditační místnosti na matracích ve vlastním spacáku.

Stravování: výborná vegetariánská kuchyně

S sebou: bílé rituální oblečení, červené rituální oblečení, červenou a bílou pentli, bílou a červenou svíčku (nikoliv vonou), šál nebo šátek

Cena za víkend (v ceně je ubytování, dřevo, saunička, jídlo) 700,- Kč + kurzovné za rituál dle Vašeho uvážení, možností, spokojenosti….:)

PS: V neděli před odjezdem bude prodejní, výměnný stánek, pokud něco vyrábíte, máte něco, co chcete ostatním ženám nabídnout, prodat, vyměnit, vemte to určitě s sebou….

 

Přihláška