Týden s intuitivní malbou

20.09.2021 09:00

V  týdnu od 20.-26.9.2021 vás zvu ve skupině Síla ženské tvořivosti k inspiraci ze světa intuitivní malby.  Tímto týdnem nás provede Hanka Karaszová.

 

Ráda bych vám Hanku představila blíže. Hanka maluje obrazy v jemném napojení na druhého člověka, na místo nebo na vyšší energie. Maluje to, co cítí a nedává záměr jasného výjevu, ten vzniká malbou sám a vypráví tak svůj jedinečný příběh.

Hanka o svém způsobu malby říká: „Někdy mě zavolá člověk, který by rád vidět ztvárněnou duši svou či svého blízkého na plátně. Takovému obrazu říkám obraz duše. Malba probíhá formou zážitku, kdy maluji celou dobu s klientem na místě a on je u toho a dostává informace, které mnou prochází a sděluji mu své pocity a to, co právě probíhá. Nebo je možnost být přítomný pouze po určitou chvíli na začátku malování a vrátit se ke konci malby nebo nebýt fyzicky přítomen vůbec a dostat až hotový obraz. Ať tak nebo tak, vždy klient dostane bližší informace ke svému obrazu. Všechny obrazy v sobě nesou léčivou energii a působí na svého majitele v jeho další životní cestě.

Někdy mě jednoznačně a intenzivně volá prostor, místo, které potřebuje svou malbu přímo na zeď nebo na plátno. Pro takové místo zpravidla dopředu vidím výjev, o který místo žádá. Je radost vnímat, jak taková malba své místo pozvedne a povýší na jinou úroveň.

Maluji taktéž obrazy v intuitivním napojení na vyšší energie, kdy přijde silný impulz k malování a jde se na to a výsledek pro mě bývá překvapením. Lze zadat i záměr na podporu dané oblasti (například podpora při porodu, léčení, afirmační kartičky aj.).“

 

Hančinu tvorbu si můžeš prohlídnout na jejích stránkách https://www.facebook.com/jedinecne.obrazy.duse

 

Těším se inspiraci ze světa intuitivní malby.

 

Týden s intuitivní malbou najdete v mojí FB skupině Síla ženské tvořivosti.

Do skupiny se dostaneš tudy https://www.facebook.com/groups/silazensketvorivosti