ŽENSKÝ KRUH A SETKÁNÍ K PŘÍLEŽITOSTI JARNÍ ROVNODENNOSTI 2016

18.03.2016 18:30

Milé ženy, ženky, divoženky, matky, sestřičky, dovolujeme si Vás pozvat na víkendovou oslavu jarní rovnodennosti v kruhu žen v přírodním inspirativním prostředí kouzelné vílí chaloupky nedaleko Litomyšle.

 

Budeme společně slavit, sdílet, tančit, tvořit a to vše s hlubším záměrem práce na sobě, na svém posílení, zvědomění a rozradostnění, abychom mohly s větší jasností žít ku radosti své, svých blízkých i vzdálených, svého bezprostředního okolí i celičké Země...

Doba jarní rovnodennosti je mimo jiné obdobím zrodu nových sil z lůna země i podvědomí a počátek jejich projevu ve hmotné sféře. V předchozích dvou obdobích roku se tyto síly připravovaly na rovinách méně zjevných. Nyní budou mít velkou vesmírnou podporu pro svoji realizaci. V prvním období roku (od zimního slunovratu po cca konec ledna) jsme mohly pasivně a uvnitřněně, vědomě či nevědomě, přijímat vysoké kosmické vibrace v podobě světelných kódů, které v té době na Zemi hojně sestupují. Je to období "oplodnění vesmírnými semeny informací" proudících do našich energetických struktur, do struktur naší DNA, do našeho podvědomí. V dalším období (cca od Hromnic do jarní rovnodennosti) je již doba vědomější péče o tato vesmírná semínka, která nabývají u každého osobních podob vytvářejících záměry v našich životech. V těchto dnech hýčkáme rozpoznaná semínka a podporujeme jejich zakořenění v našem vědomí. V době počínající jarní rovnodenností pak máme velikou vesmírnou podporu pro vnášení těchto nových snů a záměrů do vnější reality a těšíme se na jejich květy a plody v tomto roce.

Během víkendu se budeme společně vylaďovat na své vnitřní síly příjemnou a posvátnou ženskou cestou v kruhu žen-sester skrze tanec, péči o tělo (sauna, masáže, zdravá vegetariánská strava, pohyb v přírodě, vykoupání, případně omytí se v živé vodě..). Budeme také pracovat se SYMBOLEM, který si rozkreslíme, protančíme, promeditujeme a jako hlavní si vyrobíme každá své VEJCE s krystalem.

Výroba vejce: Do svého krystalu (polodrahokamu dle vlastního výběru-nejlépe přinést již s sebou) vložíme své záměry, sny. Z hlíny vytvoříme vejce, do kterého dáme krystal „oplodněný“ záměrem. Krystal symbolizuje a obsahuje přijaté vesmírné kódy (krystalizující v osobní záměr) a hlína představuje vyživující Zemi, Velkou Matku i matérii, do které se záměr zrodí a manifestuje. Toto vejce bude pro vás dále uchopitelným symbolem vašeho uvědomělého záměru a jeho podpory Velkou Matkou. Vejce si přineseme k rituálnímu ohni, který poprosíme, aby do něj i do nás vložil svoji sílu, jež nás bude podporovat a také nám pomůže odstraňovat naše vnitřní překážky, které by mohly bránit realizaci našich snů a záměrů.

A když nám zbude čas, upečeme si mazanec, který si sníme a budeme oslavovat!

Domácí úkol: ujasněte si, jaké jsou vaše záměry a sny, které byste chtěly letos manifestovat. (Je samozřejmostí, že musí ctít právo svobodné vůle všech bytostí a bližních a jejich právo na své štěstí)

===================================================================

S sebou: spacák, karimatku, deku či/a polštářek na sezení, pohodlné ženské oblečení (sukně by měly být podmínkou:-) pokud možno v zelených, žlutých, červených či světle modrých barvách, ručník, jídelní misku a hrneček, papíry a pastelky, případně i chřestidlo nebo jiný hudební nástroj dle pocitu, boty na chůzi v přírodě. Krystal.

Začátek v pátek 18. 3. v 19 hod (příjezd nejlépe do 18.30), zakončení v neděli 20. 3. kolem 14hod. Spaní ve vlastním spacáku a karimatce v teplých místnostech (brzy dojedší mohou si najít postele;-). Společný víkend zahrnuje stravu, ale jakékoli dobré příspěvky na společný stůl hojnosti jsou vřele vítány.

Místo konání: Horní Újezd u Litomyšle (na informace o cestě či o možnostech dopravy můžete kontaktovat na tel: 604 209 985 nebo na e-mail dana.labute@seznam.cz)

Cena: 1080 na organizaci a stravu + případný dobrovolný příspěvek na lektorné dle spokojenosti a možností

Počet účastnic je omezen na max. 15. (Záloha 550 Kč na účet 669718153/0800 do 10.3.)

Přihlášky na tel: 604 209 985 nebo na e-mail dana.labute@seznam.cz)

 

Těšíme se na Vás, Dana Colledge a Petra Kalistia Lammas